O meni

uros-vecjaPravijo, da je tretja dimenzija namenjena izbiri. Ko nas življenje pripelje do točke obupa, ko ne vemo, kaj bi sam s sabo, ko ne vemo niti, kdo smo. Če nas kakšna stvar prizadane, je njen namen vsekakor, da nas zadane. Da začutimo. Nekaj nas mora slej kot prej zadeti, da ugotovimo, da smo služili napačnemu gospodarju.

Postavljeni smo pred zid, od koder sta samo dve poti. Pozitivna pot, kjer se odločimo, da bomo zaupali svojemu srcu, da nam v življenje prinese to kar želimo. Ali pa negativna pot, kjer se odločimo bomo mi sami prilagodili svoje vesolje po svojih željah.

Po nenavadnem spletu okoliščin sem bil jaz okoli leta 2004 postavljen pred to odločitev, kjer sem se odločil za pozitivno pot. Trenutek po svoji odločitvi sem se dobesedno začudil ob občutku olajšanja in optimizma, katerega mi je le ta prinesla.

Od takrat dalje sem bolj ali manj prebral goro knjig, zamenjal prehrano (presno), zamenjal obutev, obleko, posteljnino, se lotil joge, teka in meditacije, 3 leta sem spal na tleh (armaflexu), si nekaj časa pustil dolge lase do pasu, bil sem v celibatu, vrgel proč vso kozmetiko in pregledal vse spletne videe o duhovnih zadevah. Posledično, se mi je okoli leta 2013 telo odprlo na četrto dimenzijo. Vsaj kakor sedaj to razumem, kaj pa sem jaz takrat vedel, kaj se mi je zgodilo. Sicer pa napredek posameznika nima neke velike teže v primerjavi s tem, ko bo Zemlja prešla tja.

Glede na to, da je četrta dimenzija malce drugačna kot tretja, sem začel pisat tudi blog, ki mi služi kot dobra meditacija in integracija znanja iz duha. In sem vesel, da ga lahko takole podelim tudi z vami! :)